Varför aBroker?

aBroker – en annorlunda konsultmäklare

aBroker har alltid två kunder, konsulten och konsultköparen. För oss är det därför viktigt att värna om vårt oberoende, där vi inte tar ställning för bara en part.

Vi har en öppen och transparent affärsmodell, där vi alltid informerar alla parter om våra villkor.

Våra erfarna säljare, med egen ledar- och utvecklarbakgrund, sköter själva hela urvalsprocessen av konsulter. Detta för att vi ska kunna förstå din förmåga i form av kompetens och personlighet och samtidigt tydligt kunna förklara vad uppdraget går ut på.

Vi tror att ett långsiktigt samarbete bygger på vår förmåga att förstå dig, öppenhet, oberoende samt bra affärer för alla parter.

Även om du är en duktig specialist med lång arbetslivserfarenhet så kanske du inte hinner med eller brinner för försäljning. Många seniora specialister vi träffat är ödmjuka över sin kompetens och inte alltid helt komfortabla med att ”sälja in” sig själv. Sitter du dessutom på ett långt uppdrag, så är det ibland svårt att upprätthålla sitt nätverk och planera för nästa uppdrag.

aBrokers roll är att vara din kanal när det gäller försäljning, men också en kanal för gemenskap och nätverkande.

aBroker har arrangemang t ex nätverksträffar, seminarier och utbildningar inom intressanta områden till förmånliga priser, rabatter på varor och tjänster samt andra erbjudanden.

aBroker vill på så sätt kombinera det bästa av två världar, friheten att vara ”egen” med delaktighet i nätverket, samvaron och fördelarna i en större organisation.

Det kostar inget att vara med i vårt nätverk. Du blir inte begränsad till att enbart ta uppdrag från oss utan vi tror på konkurrens. Det är upp till oss att hitta de mest intressanta uppdragen till dig och som du själv vill arbeta i. Det är först när vi hittar ett uppdrag som vi tar en avgift. Registrera dig så får du tillgång till våra förfrågningar direkt samt möjlighet att ta del av våra aktiviteter.